Игра на тронове може и да е средновековно фентъзи, но четвъртият

...
Игра на тронове може и да е средновековно фентъзи, но четвъртият
Коментари Харесай

Продуцент на Игра на тронове се извини за гафа с чашата

" Игра на тронове "  може и да е средновековно фентъзи, само че четвъртият епизод от осмия и финален сезон се оказа ненадейно съвременен, откакто " заблудена " картонена чаша от веригата " Старбъкс " се появи във Вестерос. Гафът се случи в сцена с Денерис Таргариен и Джон Сноу, написа вести.бг.

Берни Колфийлд, която е измежду продуцентите на " Игра на тронове ", се извини на феновете за непредвидената реклама. " Не мога да допускам. Извиняваме се. Вестерос е първото място, където има " Старбъкс ". Това е малко прочут факт ", показа тя в изявление за нюйоркска радиостанция, написа " Монитор ".

" Ако би трябвало да сме почтени, бяхме сюрпризирани, че Денерис не си е поръчала драконова напитка ", написаха от веригата в Туитър, визирайки едно от предложенията в лятното си меню.

От HBO също не пропуснаха да разясняват шеговито обстановката: " Капучиното, появило се в епизода, беше неточност. Денерис беше поръчала билков чай ".

Част от почитателите подходиха с комизъм към гафа. Други побързаха да изразят възмущението си. " Трябваха им две години, с цел да снимат шест епизода, а позволиха в сцена да се появи картонена чаша от " Старбъкс ", гласи туитът на неудовлетворен консуматор.

Трети пък заподозряха предумисъл за реклама в този гаф.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУК  0  0 4udovi6teto (преди 3 секунди) Рейтинг: 10352 | Одобрение: 4817 Гледа ли я още някой тази тъпня?  Ангелче https://www.facebook.com/profile.php?id=100001222017028Валери Станков Напиши коментарИме:Коментар:

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР